לןגן

מרק ירקות חריף מה יותר מנחם מזה אנטיביוטיקה של הטבע

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 05/01/2020 | 14:37

תקציר המתכון: מרק ירקות יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק יוצקים שמן, טימין יבש ובהדרגה מוסיפים את הפלפל הירוק החריף ומטגנים קלות.

  2. לאחר מכן מוסיפים את הרסק עגבניות, פפריקה מתוקה וחריפה ואת שאר התבלינים.

  3. מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים רבע שעה.

  4. אחרי רבע שעה כאשר המים הורתחו, יש להוסיף את השאר הירקות ולהוסיף מעליהם מים רתוחים עד שיכסו את הירקות (שהירקות "יטבעו") ולתת להם בערך חצי שעה בישול ומדי פעם להוסיף לירקות מים ואחרי שבושלו הירקות למלא את הסיר מים לתחילת בישול הפסטה.

  5. לתת לפסטה להתבשל בערך 15 דקות ובחמש דקות האחרונות לפזר מעל מעט כמון וטימין יבש ולכבות את האש.

  6. הערה חשובה:

  7. מי שרוצה ואוהב, ניתן להוסיף חתיכות קטנות של פרגיות.

  8. תהנו, בתיאבון!