לןגן

פבלובה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/01/2020 | 13:49
פבלובה

תקציר המתכון: פבלובה במילוי קצפת ופירות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים במהירות גבוהה

  2. להוסיף את הסוכר לאט.בזרם דק

  3. להקציף במשך 10 דקות לקצף מבריק

  4. ונוקשה.

  5. לקפל את הלימון והקורנפלור..

  6. לקחת צלחת ולסמן עיגול על ניר אפיה.

  7. לזלף את העיסה בכל העיגול בצורת ספרילה.

  8. מסביב לעיגול לזלף דוגמא שאתם בוחרים על מנת שיהיה כמו קערית מסביב.

  9. אם נשאר לכם אז תזלפו נשיקות.

  10. לאפות במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש על 120.

  11. להוריד ל100 מעלות ולאפות עוד 2שעות.או עד שהמרנג קשה ונפרד מניר האפיה

  12. לכבות תנור להשאיר לייבוש עוד שעה לפחות .

  13. להוציא למלא עם קצפת ולקשט בפירות.

  14. קצפת.

  15. להקציף שמנת מתוקה או צימחית עם 2 כפות איסטנט וניל לקצפת יציבה.

  16. למלא את הפבלובה