לןגן

אלפחורס

מאת: נטלי , פורסם: 05/01/2020 | 06:25
אלפחורס

תקציר המתכון: אפלחורס מושלם , נמס בפהההה בצק רך , נימוחחחח..מושלם !

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החומרים היבשים מנפים ביחד לקערה אחת ( הקמח , הקונפלור , אינסטינג פודינג , סודה לשתייה , אבקת אפייה )

  2. מערבבים יחד את החמאה והאבקת סוכר בערך כ3-4 דק , לאחר מכן מוסיפים את ה3 חלמונים.

  3. מוסיפים את החומרים היבשים , לשים עד שהבצק מתאחד.

  4. עוטפים בניילון נצמד , מניחים במקרר למשך כשעה.

  5. מחממים את התנור ל165°.

  6. מחלקים את הבצק ל2-3 חתיכות ,

  7. מרדדים כל חלק לבצק דק ,

  8. קורצים עיגולים לא גדולים

  9. ( העוגיות מתחרבות )

  10. ובמספר שווה.

  11. אופים במשך כ10 דק , ומצננים.

  12. את הריבת חלב מעבירים לשקית זילוף ,

  13. מזלפים על עוגיה אחת , מעליה

  14. מניחים עוד עוגיה.

  15. טובלים בקוקוס.