קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה נערבב את הבקר טחון יחד עם בצל גדול מגורד על פומפיה ,
סחוט מנוזלים, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק , 3 כפות פירורי קמח מצה, ביצה אחת ,
מעט בהרט, פלפל שחור , מלח וכפית אריסה , נערבב טוב טוב ונניח לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.
בינתיים בסיר סוטאג רחב , נטגן עם מעט שמן את העגבניות הקלופות שקצוצות דק יחד עם שיני השום הפרוסות , נוסיף רצועות של גמבה אדומה , כף וחצי גדושות של פפריקה , מעט פלפל שחור ומלח , נבשל עד שהעגבניות יגירו את כל הנוזלים .
נוסיף את הפלפלים החריפים וכוס אחת של מים מהולים עם כף של אבקת מרק עוף ונבשל מעט .
כעת , מהבשר הטחון נקרוץ קציצות קטנות ונטגן אותן קלות על מחבת עם מעט שמן .
לאחר מיכן נוסיף את הקציצות אל הסיר של המטבוחה ונבשל בערך כשעה על אש בינונית עד לספיגת הטעמים וריכוך .
ניתן לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום הבישול .
בתאבון ובהצלחה 🌹