לןגן

פשטידת ספגטי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2020 | 18:15
פשטידת ספגטי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסננים את הספגטי מהמים ושמים בקערה מוסיפים את הגבינות, הביצים התבלינים ומערבבים.

  2. משמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הספגטי עם הגבינות.

  3. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כשעה או עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת גון זהוב חום.