לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2020 | 17:11
מרק אפונה יבשה

תקציר המתכון: מרק טוב ומזין לימי החורף הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות הגזר, קוביות תפוחי האדמה והאפונה ומערבבים מוסיפים מים מוסיפים תבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה.

  2. אם רוצים יכולים לשים את המרק במעבד מזון ולרסק למרק חלק.

  3. אני העדפתי לאכול אותו כך וזה מאד טעים ומזין.

  4. בתיאבון ובהצלחה