לןגן

חמין שעועית אדומה לבנה וחומוס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2020 | 16:47
חמין שעועית אדומה לבנה וחומוס

תקציר המתכון: חמין נהדר לימי החורף הקרים ארוחה מלאה ומזינה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן כמה דקות.

  2. מוסיפים את תערובת השעועית עם החומוס מוסיפים מים ומערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה נוספת על אש בינונית.

  3. מניחים את הביצים מכסים ושמים על פלטת שבת או תנור שבת למשך כל הלילה.