לןגן

מרק קישואים עם כרובית

מאת: עינת דגא, פורסם: 02/01/2020 | 13:59

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם שמן לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את השום ונותנים לו עוד טיגון קל מוסיפים את הקישואים חתוכים ואת פרחי הכרובית שחתוכים לחתיכות קטנות מוסיפים מים רותחים מטבלים במלח פלפל ומעט כורכום מבשלים עד 30 דקות לאחר מכן מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים קרים עד שלא יהיו גושים ומוסיפים למרק מבשלים עוד חמש דקות טוחנים בבלנדר ואוכלים בתיאבון