לןגן

קדירה בשר במעטפת כיפת אורז חגיגית

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/01/2020 | 07:54
קדירה בשר במעטפת כיפת אורז חגיגית

תקציר המתכון: ארוחה שיש בה הכל וסופר טעימה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הבשר שעה וחצי לסנן ולשטוף.

  2. לאחר מכן לשים שמן במחבת עמוקה ולטגן את הבשר עד שישחים ולהוציא לצלחת. לשטוף תמחבת ולשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את הפרוסות גזר והגמבה הקצוצה כ10 דקות על אש נמוכה להוסיף את הבשרוהיין ולערבב לנוסיף את התבלינים ..ואת כל שאר המצרכים לערבה להרתיח ולהנמיך את הגז עד שהנוזלים מעט מתאדים.

  3. את האורז ..לטגן בצל עד לשקיפות להוסיף את האורז וכף מלח שטוחה ולערבב להוסיף 4 וחצי כוסות מים רותחים להרתיח ואז להנמיך ל20 דקות עד חצי שעה..להזיז תסיר מהגז להרים תמכסה לשים נייר כסף מעל ואת המכסה מעליו.