תקציר המתכון: טעים וקל להכנה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
1)שופכים לקערת מיקסר 2 שמנת מתוקה עם כף פודינג וניל וכפית תמצית וניל
2)מקציפים ומוסיפים בהדרגה כוס וחצי סוכר וממשיכים לערבל
3) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות ומערבבים אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד
4) יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון מחולקת ל8 ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה
5)אופן ההכנת הציפויים:
ציפוי מ"ס 1:
ממיסים את השוקולד לבן עם 2 כפות שמנת מתוקה ומערבבים מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המשולש הקפוא או פשוט שופכים את כל התערבות
ומקשטים השמיים הם הגבול
6)ציפוי מ"ס 2:
שוקולד חלב
אותו פעולה כמו בשוקולד לבן
7)ציפוי מ"ס 3:
עוגיות אוראו
טוחנים 2 עוגיות אוראו מוסיפים כף חמאה מומסת מערבבים ויוצקים על משולש ומניחים חתיכות עוגיות אוראו על התערובת
8)ציפוי מ"ס 4:
ממיסים 2 כפות ריבת חלב במיקרוגל מערבבים לשקית זילוף או שופכים על כל המשולש
9)ציפוי מ"ס 5
ממיסים 2 כפות ממרח עוגיות שוקולד צ'יפס שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות עוגיות שוקולד צ'יפס
10) ציפוי מ"ס 6:
ממיסים 2 כפות נוטלה או ממרח אגוזי לוז שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים כמה חטיפי קליקים
11)ציפוי מ"ס 7
ממיסים 2 כפות ממרח פסק זמן שוב מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות פסק זמן
12) ציפוי מ"ס 8
ממיסים 2 כפות ממרח לוטוס מזלפים או שופכים על כל המשולש ומניחים חתיכות עוגיות לוטוס
13)מקציפים את השמנת עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים בחלק העבה
מחזיקים במקפיא ו מפשירים שעה לפני ההגשה
בתיאבון 😋😋