קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מערבבים את כל המרכיבים של שכבת האורז בקערה ומניחים בצד
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים מעט את הבצל
מוסיפים את הבשר, מפרידים את הגושים ומבשלים במשך 10 דקות
מוסיפים את הפירות היבשים והצנוברים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהנוזלים נספגים.
מסדרים את המנה בקדירה שמיועדת לתנור. מניחים את האורז המתובל כשכבה ראשונה
מהדקים את הבשר והפירות כשכבה שנייה
מסדרים את עלי הגפן הממולאים באורז על כל פני הבשר
מורחים על עלי הגפן שמן זית ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה
מומלץ להגיש ליד יוגורט.