לןגן

עוף עם גרגרי חומוס וארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 31/12/2019 | 07:39
עוף עם גרגרי חומוס וארטישוק

תקציר המתכון: מנה מחממת ומנחמת..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 כוסות גרגירי חומוס של סוגת מבושלים

  2. להשרות את החומוס ללילה אחרי ברירה, לישטוף ולבשל כשעה וחצי עד רכות.

  3. לשים בסיר את השמן לחמם ולהוסיף את חלקי העוף מעל את הגרגירים המבושלים ואת הסלרי לא לערבב, לחלוט את ראשי הארטישוק במים חמים כ5 דקות לישטוף ולחתוך לרבעים ,נוסיף לסיר ונתבל..

  4. בקערה לערבב את המלח ,פלפל,כרכום,

  5. ואת המרק בצל עם 2 כוסות מים רותחים ,ניצוק לסיר עד רתיחה בלהבה גבוהה וננמיך להבה ונמשיך לבשל כ40 דקות .עד גמר הנוזלים .ונגיש בהצלחה אורה....