לןגן

פיתות קלות ומהירות

מאת: Anya Mazon, פורסם: 24/03/2015 | 00:40
פיתות קלות ומהירות

תקציר המתכון: פיתות קלות, מהירות עם מעט מצרכים ומשמשים כתוספת נהדרת לכל ארוחה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים קמח עם קצת מלח, מוסיפים מים עד לקבלת בצק לא דביק. הופכים מחבת ומחממים אותה היטב(אפשר גם להשתמש בחציליה), מרדדים את הפיתות לעיגול דק ומניחים על המחבת ההפוכה. אחרי דקה-שתיים, הופכים לצד שני. מורידים מהאש.

  2. *עם הבצק יוצא יותר מידי דביק מוסיפים עוד קמח *עם הבצק לא יוצא מספיק רך ונוח לעבודה מוסיפים עוד מים