לןגן

עוגת גבינה פירורים

מאת: עינת דגא, פורסם: 30/12/2019 | 09:13

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לקרם גבינה

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד

  3. לשטח שני שליש בתבנית בקוטר 24 ואת השליש הנותר לשטח על נייר אפייה לפירורים

  4. לאפות בחום של 180 מעלות

  5. עד להזהבה

  6. למלית הגבינה

  7. להקציף את כל החומרים עד לקבלת קרם יציב לשפוך על הבסיס האפוי לפורר מעל את הבצק האפוי רצוי להכין ולשמור במקרר לפחות 12 שעות לפני ההגשה