לןגן

שניצל עגל עם ירקות מוקפצים ופסטה ברוטב טריאקי ורוטב עגבניות מיובשות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/12/2019 | 08:46
שניצל עגל עם ירקות מוקפצים ופסטה  ברוטב טריאקי ורוטב עגבניות מיובשות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את השניצל לחתוך לרצועות רחבות

  2. פלפל אדום לחתוך רצועות

  3. גזרים לחתוך לטבעות דקות

  4. בצלים לחתוך לרצועות

  5. שום לקצוץ

  6. בווק על להבה גבוהה עם 2 כפות שמן זית להקפיץ תחילה את הגזר 5 דקות

  7. להוסיף את הפלפל להקפיץ 5 דקות

  8. להוסיף בצל ושום לשקיפות

  9. ואת הפטריות החתוכות

  10. לתבל 3 כפות טריאקי

  11. 2 כפות רוטב עגבניות מיובשות

  12. מלח פלפל להניח בצד

  13. להקפיץ את השניצל עד לשינוי הצבע

  14. להחזיר את הירקות לווק

  15. להרתיח סיר מים עם מעט מלח

  16. לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לעוד 5 דקות על להבה נמוכה