קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
חותכים את הבצל ואת שאר הירקות (את העגבניה חותכים לרבעים ומוציאים את הגרעינים)
מטגנים בסיר לחץ את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות מטגנים מספר דקות מוסיפים את חזה העוף ו-8 כוסות מים (2 ליטר)
מתבלים, טועמים, מתקנים טעמים
סוגרים את סיר הלחץ, וכשרותח, מעבירים לאש נמוכה לחצי שעה
מוכן ובתאבון
להכנת הקוסקוס מהשקית:
מרתיחים 2 ועוד קצת מים בסיר, מוסיפים 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, וקורט כורכום (אצלי מעדפים בלי כורכום)
שופכים את שקית הקוסקוס ומכבים את הסיר, מערבבים הייטב וסוגרים את הסיר
לאחר 3 דקות מערבבים היטב עם מזלג ושוב סוגרים, ושוב לאחר 3 דקות מערבבים שוב
בתאבון