לןגן

מרק קוסקוס עם קוסקוס משקית

מאת: זהר מנדל, פורסם: 28/12/2019 | 15:21

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל ואת שאר הירקות (את העגבניה חותכים לרבעים ומוציאים את הגרעינים)

  2. מטגנים בסיר לחץ את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות מטגנים מספר דקות מוסיפים את חזה העוף ו-8 כוסות מים (2 ליטר)

  3. מתבלים, טועמים, מתקנים טעמים

  4. סוגרים את סיר הלחץ, וכשרותח, מעבירים לאש נמוכה לחצי שעה

  5. מוכן ובתאבון

  6. להכנת הקוסקוס מהשקית:

  7. מרתיחים 2 ועוד קצת מים בסיר, מוסיפים 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, וקורט כורכום (אצלי מעדפים בלי כורכום)

  8. שופכים את שקית הקוסקוס ומכבים את הסיר, מערבבים הייטב וסוגרים את הסיר

  9. לאחר 3 דקות מערבבים היטב עם מזלג ושוב סוגרים, ושוב לאחר 3 דקות מערבבים שוב

  10. בתאבון