קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מקלפים וחותכים את הבצל, הגזר ותפוח האדמה ושוטפים את האפונה
מחחמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל, לאחר מכן מוסיפים את הגזר ואת תפוח האדמה וממשיכים לטגן, מכניסים את האפונה והקמח, מערבבים
מוזגים את המים ומתבלים
מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי
טוחנים את המרק במטחנה ידנית (למרקם קטיפתי יש לסנן את המרק ולהחזיר לסיר) וממשיכים לבשל על אש קטנה
מכינים את הבצקניות - מערבבים את 3 המצרכים לבלילה אחידה, עם כפית מטפטפים טיפות בגודל הרצוי
מבשלים את המרק עוד 10 דקות עד שהבצקניות מבושלות
בתאבון