קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב את מרכיבי הבצק לפחות שבע דקות , את המלח יש להוסיף לקראת סיום הלישה ,
הבצק אמור להיות קצת דביק,
לא להבהל, זה בסדר ,
להתפיח אותו לפחות כשעה ,
לאחר ההתפחה לרדד ולחלק לריבועים , להניח במרכז כל ריבוע כף מהמלית , לסגור בצורת מעטפה , כל שתי קצוות נגדיות ,
להניח על תבנית ,
להתפיח לעוד חצי שעה לפני כניסה לתנור ,
למרוח בביצה טרופה עם כף סוכר.
לאפות בחום של180 מעלות .
ישנם שנוהגים בתום אפייה להבריש במי סוכר ,
אני מעדיפה שלא ,
מקררת את הגבינות ומפדרת באבקת סוכר .
בתאבון ובהצלחה 🌹