לןגן

דג טונה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/12/2019 | 18:38
דג טונה

תקציר המתכון: רךךךך וטעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את נתחי הטונה במים ומעט חומץ כ15 דקות לישטוף ולסנן מינוזלים ליבש הייטב ..לשים בסיר 3 כפות שמן וליצרוב משני צדדים את נתחי הדג,ולהוציא ולהניח בצד.לטגן באותו שמן 4 שיני שום להוסיף את הכוסברה והעגבניות ולערבב להוסיף את תפוחי האדמה החתוכה לרבעים להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות להוסיף את הסודני ואת הדג שצרבנו ואת החומוס לתבל ולהוסיף עוד 1/4 כוס מים ולבשל ל15 דקות ולהגיש בהצלחה אורה...