לןגן

פסטה עם עשבי תיבול

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/12/2019 | 17:56
פסטה עם עשבי תיבול

תקציר המתכון: פסטה טעימה טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 שקית פסטה ( לבשל לפי הוראות היצרן..אני מרתיחה סיר עם מים שזה מבעבע אני מוסיפה כפית מלח וכף שמן ומכניסה את הפסטה עד לאל דנטה שזה אומר ..לא דביקה ..וחא עשוייה מידי..ולא קשה מידי..בערך רבע שעה ..תבדקו..לסנן במסננת לשים 2 כפות שמן לערבב ולעזוב בצד.

  2. הכנת הרוטב

  3. לשים שמן בסיר לטגן את הצל והגמבה יחד עד לשקיפות להוסיף רבע כוס מים רותחים ולערבב להוסיף את התבלנים והרסק והקוביות קנור ולערבב להוסיף את הכוסברה והפטרוזליה ולערבב שזה מבעבע להנמיך את האש..לקחת מוט ברזל ולטחון מעט ..ולתת לזה עוד 5 דקות ..

  4. לשפוך על הפסטה .

  5. ובתיאבון😋