לןגן

לביבות יווניות בדבש אגוזים וקינמון

מאת: חגית , פורסם: 23/12/2019 | 16:53

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לבצק

חומרים להגשה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1.שמים בקערה את כל מרכיבי הבצק טורפים לבצק חלק ורך מאוד, מכסים ומתפיחים במקום

  3. חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו ( כשעה וחצי ). טורפים את הבצק שוב ומתפיחים פעם שנייה.

  4. 2.מחממים שמן לטיגון עמוק, נוטלים כף מתערובת הבצק ובעזרת כף נוספת מחליקים לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. בכל פעם מטגנים מספר לביבות.

  5. 3.מניחים על נייר סופג, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים קינמון ואגוזים, יוצקים דבש ומגישים

  6. חם.

  7. לביבות בלקניות ממולאות

  8. 0/5

  9. מחשבוני המרה:

  10. טמפרטורה

  11. C

  12. F

  13. משקלים

  14.    ק"ג  גר'  oz.  lbs. 

  15.    גר'  ק"ג  oz.  lbs. 

  16. נפחים

  17.    מ"ל  כוס  ליטר 

  18.    כוס  ליטר  מ"ל 

  19. דרגו את המתכון

  20. .....................................................................................................

  21. שתפו: 

  22. .....................................................................................................

  23. לחם לחמניות וחלות

  24. מתכונים מלוחיםמאפי לחםמאפים מהיריםמאפים מומלציםמתכון לפיצהמתכון לפוקצ'ה

  25. מאפי שמרים

  26. מתכוניםמתכונים מתוקיםמתכונים בריאיםסרטוני הדרכהמתכון לחלה

  27. מתכוני אפיה לחגים

  28. מתכונים לראש השנהמתכונים לחנוכהמתכונים לפוריםמתכונים לשבועותמתכונים לחגיםמתכון לאוזני המןמידע נוסף

  29.