קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
סופגניות/נדיה אביזוב גדלוב
בקערה עמוקה לערבב את כל המרכיבים היבשים.
להוסיף את שאר המצרכים וללוש בעזרת הידים עד לקבלת בצק רך ונעים.
לכסות ולהתפיח למשך 40 דק'. לאחר שהבצק תפח על משטח משומן קלות מורידים את האוויר על ידי לישה. מחלקים לכדורים קטנים ומניחים על ריבועי נייר אפיה. לכסות במגבת להתפחה של שעה. בסיר רחב לחמם שמן עמוק כשהשמן חם לשים את סופגנייה עם הנייר (לא לגעת בסופגנייה אלה בנייר) ואז לשלוף את הנייר בעזרת מלקחיים
לטגן מכל צד עד להזהבה.
לצנן את הסופגניות ולזלף ריבת תות ולפדר מעל אבקת סוכר או לקשט בגנאש שוקולד.