לןגן

כרוב ממולא

מאת: מיכל סדון, פורסם: 23/12/2019 | 10:00
כרוב ממולא

תקציר המתכון: אליפות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הפרדת עלי הכרוב:יש להקפיא את הכרוב לילה שלם. (אצלי תמיד יש אחד קפוא)ולהפשירו במקרר יום שלם לפני המילוי.

  2. מילוי: לקצוץ בצל,פטרוזיליה,1 גזר. להוסיף חצי קילו בשר טחון, לתבל במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ולהוסיף ביצה וכוס אורז (אני אוהבת בסמטי).

  3. שלב המילוי: לפתוח עלה עלה לחתוך את העורק הראשי ולגלגל... מצורפות תמונות.