תקציר המתכון: אליפות
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הפרדת עלי הכרוב:יש להקפיא את הכרוב לילה שלם. (אצלי תמיד יש אחד קפוא)ולהפשירו במקרר יום שלם לפני המילוי.
מילוי: לקצוץ בצל,פטרוזיליה,1 גזר. להוסיף חצי קילו בשר טחון, לתבל במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ולהוסיף ביצה וכוס אורז (אני אוהבת בסמטי).
שלב המילוי: לפתוח עלה עלה לחתוך את העורק הראשי ולגלגל... מצורפות תמונות.