לןגן

תבשיל חצילים ועגבניות ברוטב

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/12/2019 | 10:26
תבשיל חצילים ועגבניות ברוטב

תקציר המתכון: בריא, טעים ויכול לשמש גם כסלט חם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לטגן בשמן זית את הבצל עד הזהבה.

  2. להוסיף את העגבניות והחציל החתוכים.

  3. להוסיף תבלינים ולערבב היטב.

  4. להנמיך אש ולתת להתבשל תוך ערבוב כ- 7 דק'.

  5. להוסיף 1.5 כוסות מים (חד פעמי לשתיה חמה)

  6. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהחציל רך. (בערך 20 דק').

  7. אם מאוד מסמיך להוסיף מעט מים רותחים.