תקציר המתכון: בריא, טעים ויכול לשמש גם כסלט חם
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר לטגן בשמן זית את הבצל עד הזהבה.
להוסיף את העגבניות והחציל החתוכים.
להוסיף תבלינים ולערבב היטב.
להנמיך אש ולתת להתבשל תוך ערבוב כ- 7 דק'.
להוסיף 1.5 כוסות מים (חד פעמי לשתיה חמה)
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שהחציל רך. (בערך 20 דק').
אם מאוד מסמיך להוסיף מעט מים רותחים.