לןגן

מטבוחה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 22/12/2019 | 08:32

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלת עגבניות כמה 5-7 דק'

  2. לאחר הבישול לקלף ולהוציא את הגרעינים ולחתוך לקוביות.

  3. פפריקה

  4. שמן

  5. מלח

  6. פלפל לבן

  7. נקודת כורכום

  8. לאחר 5-10 דק' להוסיף קופסת עגבניות חתוכות.

  9. מידי פעם לערבב.

  10. אם יש צורך להוסיף מעט מים.

  11. חותכת 2 פלפלים אדומים לחצי ו-2 ירוקים וקולה אותם בתנור על 180 מעלות 10-15 דק'.

  12. לאחר שהם קלויים לקלף את הפלפלים ולחתוך לקוביות.

  13. לאחר שהפלפלים קלויים לקלף אותם ולחתוך לקוביות.

  14. מקלפת את השיני שום

  15. מטגנת את השום והפלפלים במחבת עם מעט שמן ומלח ומוסיפה לתערובת של העגבניות וממשיכה לבשל ללא מכסה.