לןגן

עריאס

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 22/12/2019 | 08:12

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל קוביות קטנות

  2. לקצוץ פטרוזיליה

  3. לערבב הכל טוב טוב

  4. לחצות את הפיתות ל- 2 חצאים

  5. למלא את הפיתות בבשר, לא יותר מדי כי הוא מתנפח.

  6. לשים בקרעה טיפה שמן זית, ולמרוח מעט על כל רבע פיתה מכל הצדדים כולל על הצד של הבשר

  7. לסדר על תבנית עם נייר אפייה ( כי הבשר מפריש נוזלים )

  8. להכניס לתנור לחום של 150-170 בערך 35-40 דקות...

  9. אחריי רבע שעה בערך להפוך אותם צד ולפניי הסוף שוב להפוך אותם...

  10. אפשר להגביר קצת את החום של התנור כדי שהפיתה תהיה יותר קריספית

  11. זה מוכן כשרואים שהצבע של הבשר השתנה - שלא יהיה מוכן מדי כי אז מתייבש !!

  12. רצוי לאכול עם טחינה, בצל ירוק וחריף