מרק גולש עשיר
מאת: מירי גולני, פורסם: 21/12/2019 | 11:33
תקציר המתכון:
את המתכון קיבלתי מחברתי דליה
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
600-700 גר' בשר בקר מס' 5 חתוך לקוביות
-
2 בצלים מוזהבים
-
2 עגבניות מגוררות על פומפיה דקה
-
1 גמבה חתוכה לרצועות
-
4 גזרים חתוכים לריבועים קטנים
-
5 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
-
1 קישוא גדול חתוך לריבועים קטעים
-
5 שינים שום חתוכות
-
1/2 קופ' שעועית לבנה במיץ עגבניות
-
ראש סלרי + שורש פטרוזיליה עם הפטרוזיליה
-
2 כפות קוואקר
-
2 כפות אבקת מרק עוף
-
פפריקה אדומה
-
פלפל שחור
-
מלח
אופן הכנה
-
בסיר לחץ מזהיבים את הבצלים, מוסיפים את קוביות הבשר ומים שיכסו את הבשר ומעט יותר
-
מבשלים 50 דקות
-
לאחר שחרור האדים בסיר הלחץ, פותחים אותו ומוסיפים את שאר המצרכים ומים עד 3/4 גובה הסיר
-
טועמים את המים ומשפרים טעמים. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים ושוב טועמים ומשפרים טעמים