לןגן

מרק גולש עשיר

מאת: מירי גולני, פורסם: 21/12/2019 | 11:33
מרק גולש עשיר

תקציר המתכון: את המתכון קיבלתי מחברתי דליה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לחץ מזהיבים את הבצלים, מוסיפים את קוביות הבשר ומים שיכסו את הבשר ומעט יותר

  2. מבשלים 50 דקות

  3. לאחר שחרור האדים בסיר הלחץ, פותחים אותו ומוסיפים את שאר המצרכים ומים עד 3/4 גובה הסיר

  4. טועמים את המים ומשפרים טעמים. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים ושוב טועמים ומשפרים טעמים