לןגן

בצי דגים חלביות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 20/12/2019 | 09:53
בצי דגים חלביות

תקציר המתכון: בצי דגים במרקם של מח או כבד אווז נימוחים בפה מעדן 👌🏻תכינו תהנו 🌹ציפורה דרור🌹

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הביצים עד שיוצא קצף

  2. לשטוף במים קרים

  3. לנקות בעדינות את כל הנימים השחורים זה מאוד רך ועדין ונוטה להיחתך

  4. בסיר קטן לסדר את הכוסברה השום והפילפל

  5. להניח את הביצים

  6. מעליהם לפזר את התבלינים

  7. להוסיף בערך כוס מים עד לגובה הביצים

  8. לבשל בערך 20 דקות הרוטב צריך להסמיך