לןגן

סלומון בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 19/12/2019 | 22:26
סלומון בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את התבלינים עם השמן והמים ומעט כוסברה השאר לתבנית

  2. בתבנית מסדרים כוסברה פילפלים ושום

  3. טובלים את הדג ברוטב

  4. מסדרים מעל הכוסברה בתבנית

  5. ואת הרוטב הנותר שופכים מעל הכל

  6. מחממים תנור ל180 מעלות

  7. אופים מכוסה למשך 15-20 דקות

  8. מוציאים כיסוי ומזהיבים מעט

  9. זהירות לא לאפות יותר מדי שהדג לא יתייבש

  10. ניתן להכין באופן הזה כל סוג של דג מפולט