לןגן

פסטה ברוטב סמיך של שמנת פטריות בכלום עבודה

מאת: אורית לוי, פורסם: 18/12/2019 | 09:34
פסטה ברוטב סמיך של שמנת פטריות בכלום עבודה

תקציר המתכון: טעם גן עדן - ככה מרגישה שלמות בפה!!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן, לזלף מעט שמן זית ולערבב היטב.

  2. בסיר להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד השחמה.

  3. להוסיף את השום והפטריות ולטגן עוד כדקה.

  4. להוסיף את השמנת, את החלב ואת כף הקמח ולערבב היטב.

  5. להוסיף תבלינים ולתת רתיחה אחת תוך ערבוב.

  6. להוריד מהאש ולהוסיף לרוטב את הפסטה. לערבב היטב.

  7. להגיש עם פרמז'ן מגורר ♥