תקציר המתכון: התרופה של סבתא שלי לכל המחלות!
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר גדול למרק ממלאים מים עד שני שליש מגובהו
מכניסים את העוף ואת כל הירקות החתוכים בלי עשבי התיבול.
נותנים רתיחה אחת, מסירים עם כף את הקצף מהמים ומכניסים את התבלינים ועשבי התיבול.
מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית
מדי פעם להסיר את הקצף שמצטבר על פני המים.
ניתן לאכול עם הירקות או כמו שאוהבים אצלי:
צח לגמרי עם חתיכת עוף ושקדי מרק קריספיים ♥