לןגן

עוף עם אורז וירקות מוקפצים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/12/2019 | 09:03
עוף עם אורז וירקות מוקפצים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק עם 2 כפות שמן להקפיץ את הירקות

  2. להתחיל עם הגזר מס דקות להוסיף את רצועות הבצל הפלפלים והסלרי להקפיץ מס דקות ולהוסיך את האפונה והתירס

  3. לתבל מלח ,פלפל ,כפית כורכום

  4. עד לריכוך הירקות להניח בצד לצינון

  5. לבשל אורז לבן 3 כוסות ,2 כפות שמן,

  6. ארבע וחצי כוסות מים , כף מחוקה מלח

  7. בסיר לטגן עם כף שמן בצל קצוץ ושום לשקיפות להוסיף את חלקי העוף לתבל מלח ,פלפל,קורט פפריקה מתוקה ,קורט תבלין עוף לקבלת צבע זהוב להוסיף חצי כוס מים חמים לת רתיחה להנמיך את האש לבישול מלא של העוף

  8. להוסיף את האורז לווק עם הירקות המוקפצים לערבב לבדוק טעמים

  9. ולהוסיף את השמיר הקצוץ(או הפטרוזיליה או כוסברה)