לןגן

מתכון לבזין

מאת: ליאל עזרא, פורסם: 16/12/2019 | 08:29
מתכון לבזין

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוחשים טוב טוב בכף עץ עד שיספג הנוזל עם הקמח על להבה נמוכה

  2. אופן ההכנה

  3. לטגן את הבצל הקצוץ להזהבה בהירה, להוסיף פפריקה ומים בערך 2 כוסות, להוסיף רסק ועוד 3 כוסות מים, הבשר החתוך ושטוף,

  4. ותפ"א קלופים וחתוכים לארבע לאורכן. להוסיף עוד 2 כוסות מים ולבשל על להבה גבוהה כ 1/2 שעה, להנמיך את האש לעוד שעה בישול. מגישים עיגול של בצק ועליו רוטב ובצידיו בשר ותפ"א. בתאבון