לןגן

בייגל ירק ברוטב מעניין

מאת: שושי וענונו, פורסם: 15/12/2019 | 12:52

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. אדי בצל עד להזהבה הוסיפי ירקות מגורדים, ותבלי במלח ופלפל שחור, המשיכי

  2. לאדות עד לריכוך כחצי שעה,

  3. להרכבת הבייגל:

  4. חלקי בצק ל 20 יחידות ורדדי מלבן 10 על 5 ס"מ ומרחי ירקות, והשאירי ריק 1

  5. ס"מ ולאורך ולרחוב, גלגלי לרולדה, ותעגלי את הרולדה והכניסי קצה אחד לתוך

  6. הקצה השני לקבלת הבייגל.

  7. מרחי ביצה ולפזר קצח, ושומשום,

  8. אפי על 200 מעלות כ 25 דקות