לןגן

חמין תוניסאי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/12/2019 | 11:34
חמין תוניסאי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן בצל קצוץ עם 4 כפות שמן זית ו-2 שיני שום קצוץ לשקיפות

  2. להוסיף את הקטניות לערבב

  3. להוסיף כף גדושה רסק עגבניות עם מעט מים ואת הבשר תפו"א מעל בצלים

  4. וביצים לערבב כף סילאן עם מים

  5. לצקת לכיסוי המרכיבים

  6. לערבב את מרכיבי הקוקלות

  7. ליצור קציצות ולהניח מעל

  8. להרתיח להנמיך להבה ל חצי שעה בישול ולהעביר לתנור 100 מעלות ללילה אפשר על פלטה