לןגן

זיתים ופטריות ברוטב צהוב משגע

מאת: תמי ביטון, פורסם: 11/12/2019 | 23:13
זיתים ופטריות ברוטב צהוב משגע

תקציר המתכון: טעים לצד אורז לבן,לצד חלה טריה או סתם ככה בתור תוספת חמה :)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לפרוסות, לטגן,להוסיף 5 שיני שום פרוסות ולטגן חצי דקה. להוריד את הלהבה לנמוכה ולתבל בכפית פלפל שחור,כף כורכום,כף מרק עוף,כפית כמון וכף מלח. להוסיף זיתים מקופסא( אני רק שוטפת,טעים לי המרירות והמליחות,אפשר גם להרתיח את הזיתים לפני) להוסיף פטריות שלמות,לערבב היטב ולצקת מים כמעט עד סוף הזיתים והפטריות.

  2. לבשל בסביבות 40 דקות.

  3. מלא בהצלחה 🙏