לןגן

דג סלמון אפוי בתנור

מאת: תמי ביטון, פורסם: 11/12/2019 | 23:10
דג סלמון אפוי בתנור

תקציר המתכון: אצלי מתים על זה!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דג סלמון אפוי בתנור וזיתים עם פטריות ברוטב.

  2. מושלם לצהריים עם אורז לבן וסלט 😋👌⁦♥️⁩

  3. לדג: לשטוף היטב ולהשרות בלימון חצי שעה.

  4. להכין מרינדה של שמן זית,שום כתוש,כפית פלפל שחור גרוס,כף מלח כף מיונז וכפית חרדל (אפשר חרדל דיז'ון למי שאוהבת) למרוח עם מברשת על הדג,לזלף טיפה שמן זית מעל ולהכניס לתנור לחצי שעה בערך.