לןגן

סלט בטטה ועדשים שחורות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 10/12/2019 | 13:36
סלט בטטה ועדשים שחורות

תקציר המתכון: סלט שאני מאוד אוהבת ומכינה אותו לימים מיוחדים וארוחות מיוחדות וגם כשבא לי לפנק את עצמי בסלט בריא וטעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מראש תנור ל180° ואופים את קוביות הבטטה (אפשר לרסס מעט ספריי שמן מעל) כחצי שעה ונותנים לה מעט להתקרר

  2. בינתיים מבשלים את העדשים בסיר קטן עם מים כחצי שעה עד לריכוך, מסירים מהאש ומסננים

  3. מעבירים לקערה את הבטטות, העדשים ושאר המרכיבים ומערבבים יחד

  4. בתיאבון