לןגן

עוגת תפוחים שכבות בחושה

מאת: עדה כהן, פורסם: 18/07/2015 | 23:59
עוגת תפוחים שכבות בחושה

תקציר המתכון: עוגת תפוחים שכבות בחושההה... הכי פשוטה להכנה קוצרת מחמאותתת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

סירופ התפוחים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. לסירופ

  3. בסיר קטן שמים קינמון סוכר והתפוחים שחתכנו מבשלים על הגז עד לקבלת סירופ סמיך

  4. בקערה שמים את כל המצרכים ובעזרת מטרפה מערבבים עד קבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הקמח לערבב היטב עד שהתערובת נהיית סמיכה וללא גושים של קמח

  5. משטחים מעט מהתערובת בתבנית משומנת בספריי מניחים יוצקים מעט מסירופ התפוחים ושוב יוצקים מהתערובת ושוב מהתפוחים ומה שנשאר מהתערובת מכסים את התפוחים דופקים את התבנית פעמיים על השיש ולתנור חום 160 170 מעלות אופים כשעה (צבע זהוב ) משתנה מתנור לתנור הקיסם צריך להיות יבש כך נדע שהעוגה מוכנה מניחים את העוגה להצטנן על השיש יוצקים מעל העוגה מה שנשאר מהסירופ

  6. לבריאותת ובהצלחה עדה