לןגן

עוגת סולת וקוקוס

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 06/12/2019 | 09:34
עוגת סולת וקוקוס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים

  2. להקציף חלבונים עם סוכר

  3. כשמתקבל קצף יציב ומבריק

  4. להאט מהירות ולהוסיף חלבונים

  5. בקערה נפרדת לערבב את כל הנוזלים

  6. להוסיף בהדרגה נוזלים וקמח וסולת

  7. עד להטמעה של כל היבשים

  8. לשמן תבנית מלבנית

  9. למזוג

  10. לאפות 45 דקות בערך בחום 180 מעלות

  11. לבדוק עם קיסם במרכז שיוצא יבש העוגה מוכנה

  12. בנתיים להכין סירופ

  13. לבשל על להבה בינונית את מרכיבי הסירופ עש שמעט מסמיך

  14. כשהעוגה יוצאת להרטיב טוב טוב עם הסירופ

  15. ולפזר קוקוס

  16. אפשר לשדרג ולהוסיף קינמון לבלילה יוצאת עוגה עם נגיעות קינמון מאוד טעים למי שאוהב