תקציר המתכון: ארוחה מפנקת. למי שעדיין רוצה ארוחה חמה אך לא כבדה. מעדן!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1. לטגן בצל וגזר מגורד עד להזהבה.
2. בקערה לשים את הבורגול, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, 1 קופסת רסק, את הבצל והגזר המטוגנים מלח, פלפל. לערבב הכל.
3. לסדר בסיר את הפלפלים ולמלא בתערובת הבורגול. ממליצה לעשות חריצים בפלפלים שהרוטב יכנס לתוכם.
4. בקערית נפרדת לשים שן שום כתושה, 1 קופסת רסק קטנה, כף אבקת מרק עוף פרווה, מים רותחים.
5. לפזר מסביב לפלפלים בסיר.
6. לבשל כשעה וחצי עד שהבורגול מתבשל.
בתיאבון!