תקציר המתכון: טעיםםםםם
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית את העדשים רק לשטוף ולסנן אין צורך להשרות ! מאת אילנית בניזרי
את הבצל נטגן בשמן עד למצב שקוף נוסיף את השום כתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת טעמים...נוסיף את העגבניה שאר הירקות ...העדשים.. התבלינים נערבב דקה בסיר ...כעת נוסיף את המים ...נבשל 40 דקות להבה נמוכה ...נפזר את הכוסברה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה
**ניתן להוסיף קוביות קישוא ..או דלעת או בטטה ...ב 10 דקות אחרונות לבישול ניתן להוסיף אטריות דקות למרק ...בהצלחה אילנית בניזרי ♥️