לןגן

לביבות תפוח אדמה / כשר לפסח

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/07/2015 | 22:31
לביבות תפוח אדמה / כשר לפסח

תקציר המתכון: נשנוש בקטנה.

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים תפוח אדמה עם קליפה עד להתרככות.

  2. קולפים, מרסקים ומתבלים - כפית מלח, כף אבקת מרק עוף, כפית כורכום.

  3. בסיר עמוק מרתיחים שמן, יוצרים כדורים ומשטחים מעט, טורפים ביצים בקערה, וקמח בקערה נוספת,טובלים בקמח מצה ואז בביצה ומטגנים.