קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
שמים בסיר את בשמנת והוניל ומביאים כמעט לרתיחה
מערבבים בקערה את החלמונים (צהוב) עם הסוכר
מוזגים בעדינות את הנוזל החם לביצים (השוואת טמפרטורה) ומערבבים היטב
מחממים תנור ת-160 מעלות
מוזגים את התערובת לתבניות אישיות חסינות אש ושמים את אותם בתבנית
מוזגים מים רותחים לתבנית שתכסה כחצי מגובה התבניות, להיזהר לא לשפוך מים בתוך התבניות האישיות
אופים כ-45 דקות ומצננים לטמפרטורת החדר
מכניסים למקרר לשעתיים
להגשה, מוציאים מהמקרר, מפזרים כפית סוכר וממיסים אותה עם ברנר
בתאבון