לןגן

קרם ברולה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 01/12/2019 | 21:57
קרם ברולה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את בשמנת והוניל ומביאים כמעט לרתיחה

  2. מערבבים בקערה את החלמונים (צהוב) עם הסוכר

  3. מוזגים בעדינות את הנוזל החם לביצים (השוואת טמפרטורה) ומערבבים היטב

  4. מחממים תנור ת-160 מעלות

  5. מוזגים את התערובת לתבניות אישיות חסינות אש ושמים את אותם בתבנית

  6. מוזגים מים רותחים לתבנית שתכסה כחצי מגובה התבניות, להיזהר לא לשפוך מים בתוך התבניות האישיות

  7. אופים כ-45 דקות ומצננים לטמפרטורת החדר

  8. מכניסים למקרר לשעתיים

  9. להגשה, מוציאים מהמקרר, מפזרים כפית סוכר וממיסים אותה עם ברנר

  10. בתאבון