לןגן

ספינג'

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 01/12/2019 | 15:56
ספינג'

תקציר המתכון: ספינג' אוורירי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה לערבב את כל המרכיבים היבשים (חוץ מהמלח)

  2. להוסיף את המים וערק ללוש את הבצק.

  3. הבצק אמור להיות רך ודליל. לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח וללוש בתנועות "הקפצה" אל מנת להכניס אוויר לבצק. להניח להתפחה של חצי שעה ושוב ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה. לחמם שמן במחבת עמוקה. השמן אמור להיות חם אך לא רותח. לקחת קערה עם מים ולהרטיב את הידיים לקחת כדור בצק בגודל הרצוי ובעזרת 2 הידיים ליצור עיגול ובמרכז העיגול ולפתוח לחישוק ולטגן בשמן חם עד להזהבה.