לןגן

ארטיק סברס מנגו

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/07/2015 | 21:20
ארטיק סברס מנגו

תקציר המתכון: כשטעמים נפגשים!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים 1 שמנת מתוקה, בקערה שוברים שוקולד לבן ושופכים מעל את השמנת החמה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מקפלים את השוקולד,

  2. טוחנים סברס, מסננים ואת הנוזלים מעבירים לקערת השוקולד, טוחנים מנגו ומוסיפים, ממלאים תבנית ארטיק, מכניסים מקל ומקפיאים לילה.

  3. בלחיצה משחררים את הארטיק, שומרים בקופסאות סגורות..

  4. מאתי ממן באהבה!