לןגן

זנגולה - סוג של ממתק עראקי

מאת: נטלי , פורסם: 30/11/2019 | 07:09
זנגולה - סוג של ממתק עראקי

תקציר המתכון: מתוק וטעיםםםם

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח יחד עם הסוכר , מוסיפים את השמרים והקמח .

  2. מכסים את הקערה ומתפיחים שעה.

  3. מורידים אוויר , מתפיחים עוד כ30-40 דק.

  4. את הבצק מעבירים לבקבוק לחיץ או למשפך ... מה שיש בבית

  5. מכינים את הסירופ , ממניכים את האש ומבשלים עד שמתקבל הסירופ.

  6. מחממים שמן בסיר עמוק ומזלפים לתוכו את הבצק בצורות של עיגול.מטגנים עד להזהבה , טובלים בסירופ...