לןגן

עוגת תפוזים עם דובדבנים מסוכרים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/11/2019 | 12:18
עוגת תפוזים עם דובדבנים מסוכרים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את החלבונים ולהקציף 2 דקות

  2. במהירות חזקה

  3. להוסיף את החלמונים לעוד דקה הקצפה

  4. להוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל לעוד הקצפה של 4 דקות

  5. להוסיף שמן בזילוף איטי

  6. ואת מיץ התפוזים

  7. להנמיך מהירות ולהוסיף אבקת אפייה וקמח

  8. לשמן תבנית אפיה עם חור

  9. אני השתמשתי בחד פעמי עם החור

  10. ולצקת את הבלילה

  11. לחצות את הדובדבנים לפזרמעל קמח לערבב ולהניח מעל העיסה ברווחים

  12. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות

  13. 45 דקות לצנן ולבזוק אבקת סוכר

  14. (לא חובה)