תפוחי אדמה ממולאים בבשר .
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/11/2019 | 09:13
תקציר המתכון:
תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע של גרגרי חומוס גזר וסלרי.
מעדן
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
תפוחי אדמה גדולים חצויים כמספר הסועדים.
-
למילוי.
-
חצי קילו בשר טחון
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עגבניה מגורדת.
-
פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
2 כפות שמן.
-
חצי כוס פירורי לחם...
-
לערבב לשים במקרר חצי שעה.
-
לטיגון תפוחי האדמה.
-
קערית קמח.
-
קערית ביצה מעט מים כף רסק.
-
לתבשיל.
-
בצל קצוץ.
-
3 שיני שום קצוצות.
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
עלי וגבעולי סלרי קצוצים.
-
2 גזרים חתוכים.
-
גרגרי חומוס או של סנפרוסט
-
או קופסת שימורים.
-
מלח
-
פלפל שחור
-
פפריקה מתוקה.
-
פפריקה חריפה.
-
כמון.
-
כורכום..
אופן הכנה
-
את תפוחי האדמה מרוקנים עם מרוקן קשואים.
-
ממלאים בבשר..
-
טובלים בקמח ווביצה ומטגנים.
-
סופגים בניר סופג..
-
מזהיבים בצל קצוץ מוסיפים שום.
-
פפריקה וכורכום מערבבים טוב.
-
מוסיפים את רצועות הפלפל גזר סלרי ומקפיצים טוב.
-
מוסיפים את החומוס מלח פלפל שחור
-
אבקת מרק עוף כמון מכסים במים מבשלים רבע שעה.
-
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים
-
50 דקות על להבה נמוכה עד לריכוך.