לןגן

תפוחי אדמה ממולאים בבשר .

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/11/2019 | 09:13
תפוחי אדמה ממולאים בבשר .

תקציר המתכון: תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע של גרגרי חומוס גזר וסלרי. מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי האדמה מרוקנים עם מרוקן קשואים.

  2. ממלאים בבשר..

  3. טובלים בקמח ווביצה ומטגנים.

  4. סופגים בניר סופג..

  5. מזהיבים בצל קצוץ מוסיפים שום.

  6. פפריקה וכורכום מערבבים טוב.

  7. מוסיפים את רצועות הפלפל גזר סלרי ומקפיצים טוב.

  8. מוסיפים את החומוס מלח פלפל שחור

  9. אבקת מרק עוף כמון מכסים במים מבשלים רבע שעה.

  10. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים

  11. 50 דקות על להבה נמוכה עד לריכוך.