מרק גריסי פנינה
מאת: דורית אלישע, פורסם: 27/11/2019 | 12:00
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 כוס גריסי פנינה
-
2 כפות שמן
-
2 בצלים קצוצים
-
2 שיני שום
-
1 גזר מגורד
-
2 גזרים חתוכים לטבעות
-
1 בטטה טבעות עבות
-
2 תפו"א חתיכות גדולות
-
1 גבעול סלרי פרוס דק
-
חצי צרור שמיר קצוץ או פטרוזיליה
-
מלח,פלפל,קורט כורכום
-
כף אבקת מרק ללא מונוסודיום
-
כף אבקת מרק בצל
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל והשום הקצוצים לשקיפות להוסיף את הגזר המגורד
-
לערבב ולהוסיף חצי סיר מים
-
את הגריסים לשטוף ולבשל עם מים 15 דקות ולסנן
-
להוסיף את הירקות לתבל לבשל 15 דקות להוסיף את הגריסים והשמיר לעוד בישול של 15 דקות