 
				מרק גריסי פנינה
			 
		
		
			מאת: דורית אלישע, פורסם: 27/11/2019 | 12:00
		
			
				 
		
			קטגוריה: מרקים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						1  כוס גריסי פנינה
					
- 
						2  כפות שמן
					
- 
						2  בצלים קצוצים
					
- 
						2  שיני שום
					
- 
						1  גזר מגורד
					
- 
						2  גזרים חתוכים לטבעות
					
- 
						1  בטטה טבעות עבות
					
- 
						2  תפו"א חתיכות גדולות
					
- 
						1  גבעול סלרי פרוס דק
					
- 
						חצי  צרור שמיר קצוץ או פטרוזיליה
					
- 
						מלח,פלפל,קורט  כורכום
					
- 
						כף  אבקת מרק ללא מונוסודיום
					
- 
						כף  אבקת מרק בצל
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					לטגן את הבצל והשום הקצוצים לשקיפות להוסיף את הגזר המגורד 
- 
					לערבב ולהוסיף חצי סיר מים 
- 
					את הגריסים לשטוף ולבשל עם מים 15 דקות ולסנן 
- 
					להוסיף את הירקות לתבל לבשל 15 דקות להוסיף את הגריסים והשמיר לעוד בישול של 15 דקות